Allt om Rocket League

För den som både gillar fordon och fotboll passar Rocket League utmärkt. Spelet har utvecklats av Psyonix och du hittar bilder och videos från Rocket League på deras hemsida. Utrustad med en raketdriven bil kan du göra häftiga mål och konster genom att köra in i de stora fotbollarna som finns på planerna. Du kan både spela spelet ensam eller vid ett flerspelarläge. Lagen består av en till fyra stycken spelare beroende på vad du väljer och det går ut på att ditt lag ska göra mål med fotbollen i motståndarens mål.

Spela i olika utgångslägen

games controller sitting on a sofa arm with football game playing in background

Bilarna kan hoppa och även slänga sig åt sidan vilket gör att vem som helst kan agera målvakt. Du hittar även boosts som finns utplacerade på planen vilket är smart att köra på då det ger din bil extra ökad hastighet. Det finns en mängd spel med olika paketinnehåll som till exempel NBA som har tagit inspiration från den professionella basketligan i Nordamerika, Batman vs Superman där inspirationen är hämtad från filmen med samma namn. Ifall det skulle bli för stressigt med att vinna kan du skaffa en stressboll som håller nerverna i schack. Testa även på att spela i miljöer som är hämtade från öknen och framtiden i Rocket League, samt få tillgång till uppdateringar. Det finns även upplåsningar av olika saker när du klarar vissa nivåer vilket kommer hjälpa dig på vägen och samtidigt underlätta spelandet. Detta gör att din bil blir bättre och effektivare än de andras samt att du själv kan göra om din bil.

Med ett helt nytt utgångsläge blir den nya versionen av spelet i ett helt annat tempo än versionerna innan. Psyonix som är skaparen av spelet släppte precis en ny trailer för den nya versionen av spelet där utgångsläget heter Rumble. Där kan du se hur det kommer se ut och även få en liten smygtitt på hur de nya power-ups ser ut och gör. Denna nya version kommer att släppas i samband med nya uppdateringar av Rocket League. När du använder dig av spelläget Rumble kommer du ha tillgång till elva olika power-ups som kommer hjälpa dig att försvåra och förstöra för din motståndare. Det är allt ifrån att sparka på motståndarens bil till att kunna fästa bollen på din bil när du nuddar den. Rumble är till för att göra matcherna mer kaotiska och händelserika, spelläget kommer vara tillgänglig gratis för alla spelare när det släpps i September 2016.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *