Inred spelrummet med fototapet

Att ha ett eget spelrum är bra av många anledningar. Dels har du en plats att spela på, som inte stör andra i huset när du spelar och dels behöver du inte göra plats åt spelandet varje gång det är dags att spela. Inred därför ett rum eller en större garderob för spelandet med hjälp av fototapet eller någon annan tapet som du gillar. Genom att inreda rummet specifikt för spelandet, uppstår inga tvivel kring vad utrymmet är till för. En fototapet finns hos Familjetapeter och då de har ett bra utbud kan du säkert hitta en som du gillar riktigt mycket.

Om du i dagsläget inte har något enskilt utrymme att tillägna spelandet, kan du försöka att skapa ett. Har du en större garderob som är fylld med saker, kan du garanterat försöka att göra dig av med en del eller sortera dem på ett sätt som skapar mer plats.
Alternativt kan du skapa en hörna i ett rum som är specifikt till för spelande på samma sätt som många skapar kontorsytor i hemmet. Jobbar du hemifrån så kan du med fördel slå två flugor i en smäll genom att skapa en hörna för kontor och spelande på samma plats.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *