De bästa spelen inom Marvel

Avengers: Endgame knöt ihop ”The Infinity Saga”, och lämnade Marvelfansen i ett tomrum utan något nytt inom Marvelvärlden att se fram emot. Marvel har inte uttalat sig om något nytt projekt vilket innebär att det kommer att dröja ett par år innan nästa film kommer att släppas. För att stilla din Marvelabstinens kan du besöka gameloot som har massvis med produkter och prylar relaterat till Marvel och dess filmer. Om inte det räcker så följer här de två, än så länge, bästa Marveldatorspelen du kan spela i väntan på nya filmer:

Spider-Man

Marvels Spider-Man är ett spektakulärt spel. Fantastiska recensioner från både kritiker och spelare ledde spelet till att bli det bästsäljande PS4 spelet under 2018. Spelet har en öppen värld som utgör ett realistiskt Manhattan för dig att utforska. Uppdragen är komplicerade, många och dessutom väldigt välplanerade. Du har full kontroll över Spider-Man och kan klättra dig upp till toppen av Empire State Building eller njuta av den friska luften i Central Park. Spelaren kan också låsa upp diverse attacker, delar av Manhattan och mycket annat genom att klara av uppdrag eller genom att hjälpa stadens invånare. Det finns ett tiotal olika Spider-Man dräkter med olika karaktärsdrag och skickligheter. Miljöerna är interaktiva, vilket gör det möjligt för spelare att dra fördel av föremål på gatan för att ta hand om skurkarna. När det gäller berättelsen så handlar den om en Peter Parker i 20-års åldern, som kämpar för att balansera sitt liv som stadens hjälte och som en forskare som arbetar under doktor Octavius ​​och all förödelse som följer. Detta är ett måste-spel för Spider-Man fans, Marvelfans och alla som är ute efter ett riktigt roligt spel.

Marvel vs. Capcom

Den sjätte delen av denna långvariga kampspelserien Marvel vs. Capcom: Infinite är en fantastisk, kombinerad kampupplevelse, liknande de tidigare MvC-utgåvorna. Till skillnad från tidigare spel så får spelare bara ta två karaktärer till strid, istället för tre. Det finns 19 spelbara Marvel-karaktärer i det här spelet, som du kan blanda och matcha till ditt team med 17 Capcom-karaktärer. Det finns även en unik funktion i detta spel som involverar de kända Infinity Stones. Varje sten ger en nivåökning och unika förmågor beroende på vilken Infinty Stone som är vald. Det finns ett anständigt historieläge för de som inte gillar att spela online mot andra spelare. Ett enkelt men genialt spel som definitivt stillar ”Marvelabstinensen”.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *